Nyheter

Är du vår nya produktionsledare?

Vi expanderar och behöver nu förstärka vårt team med en produktionsledare. Som produktionsledare hos oss kommer du att ansvara för och planera produktionsverksamheten, utifrån faktisk eller planerad försäljning. Vilket du gör genom att leda det dagliga arbetet och placera rätt resurser på rätt avdelning.

Viktiga uppgifter är att stötta och leda medarbetarna i produktion, för att våra metoder och tidsplaner följs. Vi ser också att du tillsammans med dina kollegor i produktionsgruppen leder utvecklingen mot en än mer utvecklingsorienterad företagskultur som leder till god effektivitet och ökad lönsamhet.

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning, i rollen som ledare med ett modernt tankesätt. Vi ser att du har teknisk utbildning eller sedan tidigare har arbetat med arbetsledning och produktionsplanering i tillverkande företag.

Som person är du trygg i ditt ledarskap och ser teamet som din största tillgång. Du är en orädd person som ser möjligheter istället för hinder. Du leder produktionen på ett systematiskt och metodiskt sätt och genom din kommunikativa och tydliga sida får du med dig hela arbetsgruppen. Problemlösning och intresse för ständiga förbättringar är saker som du tycker om och är bra på.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset.
Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Ny webbplats

Idag lanserar vi vår nya webbplats som du nu befinner dig på. Webbplatsens syfte är att på ett tydligt sätt informera om oss och våra produkter. En ny funktion är att du  enkelt kan samla de produkter du är intresserad av i en lista och skicka dem till oss för att få mer information. Klicka dig runt och tyck gärna till. Skicka dina synpunkter till info@hakansaw.com.

75 år 2019

75 years2019 firar vi, Håkansson Sågblad, vårt 75-årsjubileum. Vi kommer så klart att fortsätta fokusera på att tillverka bandsågblad av högsta kvalitet, och vi ser med spänning och tillförsikt fram mot de kommande 75 åren.

Gunnar Axelsson går i pension

Julen 2018 går Gunnar Axelsson, nuvarande vd:n för Håkansson Sågblad, i pension. Ny vd blir Anders Uttersäv, tidigare försäljnings- och marknadschef på Håkansson Sågblad.

Mässa i Chicago

I september ställer vi ut på IMTSi Chicago tillsammans med vår samarbetspartner Towerleaf.