fbpx

Nyheter

Ny Försäljnings- och Marknadschef

Vi välkomnar Ward Parsons som ny Försäljnings- och Marknadschef. Han har en gedigen internationell bakgrund inom försäljning och marknadsföring från olika industrier inom både B2B och B2C.

Ward tillträder sin tjänst den 15 juni.

Tack för att ni besökte oss på EMO

Tack till alla som besökte vår monter på EMO, för det intresse ni visade för våra produkter och för många intressanta och inspirerande diskussioner. Kontakta oss på info@hakansaw.com om ni har frågor eller vill få mer information.

Träffa oss på EMO

Välkommen att besöka oss på EMO i Hannover den 16-21 september.
Du hittar oss i hall 15, monter F13.

När vi träffas kommer vi att dela med oss av vår senaste utveckling och en del av våra planer för kommande år (kanske de flesta av dem). Vi är redo! Förhandsboka ett möte med vårt team, kontakta oss på info@hakansaw.com

Vi söker en logistiker

Trivs du i ett arbete där du får vara strukturerad, arbeta på ett kvalitetsmedvetet sätt och lägga stor vikt vid noggrannhet? Då kan du vara vår nya kollega!

Vi söker dig som vill vara navet i vår skeppnings- och logistikavdelning och se till att order, lagerhantering och leverans fungerar på bästa sätt. Då 90 % av våra produkter säljs på export kommer en viktig del i arbetet vara att boka och sköta transporter, hantera tull och spedition samt hantera all administration kring detta. Du kommer kontrollera underlag av fakturor, skriva frakt- och packsedlar, lämna ut skeppningsdokument samt se till att gods mottags och skeppas iväg i tid.

Tjänsten innebär mycket kontakt med externa parter samt en del support till kunder och leverantörer. Viktigt är därför att du kan kommunicera på både svenska och engelska.

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Viktigast för oss är dock att du har rätt inställning och attityd, för att vi som företag ska kunna bli ännu bättre.

Tjänsten kräver att du har truckkörkort.

Som person har du ett öga för detaljer och du har ett tålamod att slutföra dina arbetsuppgifter. Du har en hög social kompetens vilket gör att du har lätt för att samarbeta och göra ett gott intryck där du är en stolt representant för Håkansson Sågblad. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar och engagemang och ser möjligheter istället för hinder!

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. 
Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.

Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti.

Är du vår nya produktionsledare?

Vi expanderar och behöver nu förstärka vårt team med en produktionsledare. Som produktionsledare hos oss kommer du att ansvara för och planera produktionsverksamheten, utifrån faktisk eller planerad försäljning. Vilket du gör genom att leda det dagliga arbetet och placera rätt resurser på rätt avdelning.

Viktiga uppgifter är att stötta och leda medarbetarna i produktion, för att våra metoder och tidsplaner följs. Vi ser också att du tillsammans med dina kollegor i produktionsgruppen leder utvecklingen mot en än mer utvecklingsorienterad företagskultur som leder till god effektivitet och ökad lönsamhet.

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning, i rollen som ledare med ett modernt tankesätt. Vi ser att du har teknisk utbildning eller sedan tidigare har arbetat med arbetsledning och produktionsplanering i tillverkande företag.

Som person är du trygg i ditt ledarskap och ser teamet som din största tillgång. Du är en orädd person som ser möjligheter istället för hinder. Du leder produktionen på ett systematiskt och metodiskt sätt och genom din kommunikativa och tydliga sida får du med dig hela arbetsgruppen. Problemlösning och intresse för ständiga förbättringar är saker som du tycker om och är bra på.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset.
Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Ny webbplats

Idag lanserar vi vår nya webbplats som du nu befinner dig på. Webbplatsens syfte är att på ett tydligt sätt informera om oss och våra produkter. En ny funktion är att du  enkelt kan samla de produkter du är intresserad av i en lista och skicka dem till oss för att få mer information. Klicka dig runt och tyck gärna till. Skicka dina synpunkter till info@hakansaw.com.

75 år 2019

75 years2019 firar vi, Håkansson Sågblad, vårt 75-årsjubileum. Vi kommer så klart att fortsätta fokusera på att tillverka bandsågblad av högsta kvalitet, och vi ser med spänning och tillförsikt fram mot de kommande 75 åren.

Gunnar Axelsson går i pension

Julen 2018 går Gunnar Axelsson, nuvarande vd:n för Håkansson Sågblad, i pension. Ny vd blir Anders Uttersäv, tidigare försäljnings- och marknadschef på Håkansson Sågblad.

Mässa i Chicago

I september ställer vi ut på IMTSi Chicago tillsammans med vår samarbetspartner Towerleaf.

Kontakta oss

Lämna ett meddelande så återkommer vi snarast.