NYHETER

Vi söker en logistiker

Trivs du i ett arbete där du får vara strukturerad, arbeta på ett kvalitetsmedvetet sätt och lägga stor vikt vid noggrannhet? Då kan du vara vår nya kollega!

Vi söker dig som vill vara navet i vår skeppnings- och logistikavdelning och se till att order, lagerhantering och leverans fungerar på bästa sätt. Då 90 % av våra produkter säljs på export kommer en viktig del i arbetet vara att boka och sköta transporter, hantera tull och spedition samt hantera all administration kring detta. Du kommer kontrollera underlag av fakturor, skriva frakt- och packsedlar, lämna ut skeppningsdokument samt se till att gods mottags och skeppas iväg i tid.

Tjänsten innebär mycket kontakt med externa parter samt en del support till kunder och leverantörer. Viktigt är därför att du kan kommunicera på både svenska och engelska.

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Viktigast för oss är dock att du har rätt inställning och attityd, för att vi som företag ska kunna bli ännu bättre.

Tjänsten kräver att du har truckkörkort.

Som person har du ett öga för detaljer och du har ett tålamod att slutföra dina arbetsuppgifter. Du har en hög social kompetens vilket gör att du har lätt för att samarbeta och göra ett gott intryck där du är en stolt representant för Håkansson Sågblad. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar och engagemang och ser möjligheter istället för hinder!

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. 
Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.

Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti.

Kontakta oss

Lämna ett meddelande så återkommer vi snarast.

Contact Us

Tel: +46 532-61640
E-mail: info@hakansaw.com

Or leave a message and we
will get back to you as soon as possible!